El divendres passat el Nil i l'Albert van fer una conferència dels donuts. I en acabar, vam fer un tastet. Estaven tan bons, que els varem demanar la recepta i aquí la teniu:
Ingredients:
-100 ml de llet
-1 ou gran
-1 cullerada de cafè de sal
Preparació:
-Posar la farina i la sal en un bol.
-Posar la llet a uns 37 graus, tirar el llevat fresc, remenar fins que es desfaig.
-Afegir l’ou, la mantega i el sucre.
-Barrejar tot i amassar fins que la massa es desenganxi de les mans.
-Fer una bola, deixar-la tapada amb un drap de cuina fins que dobli el seu volum ( de 2 a 3 hores).
-Quan hagi pujat, amassar per treure l’airei estirar-la amb un curró.
-Deixar-la a un gruix de 1 a 2 centímetres.
-Agafar el motlle i anar fent rodones.
-Posar-les sobre un paper vegetal i esperar que doblin el seu volum.
-Quan hagin doblat el volum, escalfar l’olide gira-sol en una paella i fregir-los.
Per decorar:
-Per fer el glacejat, posar enuna tassa:
-7cullerades soperes de mantega
-3cullerades soperes d’aigua
-7 cullerades soperes de sucre glacé
Barrejar-ho tot i amb un pinzell pintar els donuts.
-Pels de xocolata:
-xocolata de desfer
-una mica de crema de llet
Posar la xocolata i la crema de llet amb una tassa i posar-la al microones fins que es desfaig, i després tirar-la per sobre o pintar.
Animeu-vos a fer els donuts a casa. Estan boníssims!
Espero que la meva mare m'els deixi fer!!!!!!!
ResponEliminaA la confe estaban bonissims!!!
Ohhh!!! Q bons estAven!!!!
ResponEliminaestaven bonisimsssssssssssss
ResponEliminajo ho probare fer a casa
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina